fbpx

Before and after

rondgroen

Kevin

Afslanken met spiermassa behoud

Leonard

Afvallen met spierbehoud

Marly

Een gezond leven en afslanken met behoud van spiermassa.

Yannick

Voedingsbegeleiding voor vechters

Victor

Voedingsbegeleiding voor een fotoshoot

Cobus

Afslanken daarna spiermassa kweken

Hamza

Wedstrijd ondersteuning

Tim

Vet verliezen met zoveel mogelijk spier behoud

Hey! Ben jij de volgende?

GoedLichaam.nl is een online coaching platform geschikt voor elke man en vrouw die extra hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen, ongeacht leeftijd, het soort sport of het aantal keren sporten in de week. Tim Bijlaard zijn coaching model is gebaseerd op de huidige trainings- en voedingswetenschappen, rekening houdend met de persoonlijke wensen van elk individu.

Recensies over GoedLichaam.nl

 • positive review  IVM een operatie had ik 2 maanden de tijd om 10 kilo af te vallen. Via mijn trainer kwam ik bij Tim terecht van GoedLichaam.nl. Ik wilde dit niet door crashen of shakes en qua tijd een uitdaging, maar ook qua voedingsmiddelen daar ik veel voedingsintoleranties en allergieën heb. Tim heeft voor mij een op mijn lijf geschreven voedingswijze voorgeschreven die was uitgesplitst in een hoeveelheid calorieën, en de hoeveelheden macro's Eiwitten Vetten en Koolhydraten. Ik kreeg een voorbeeldschema voor 1 dag en mocht de rest volledig zelf invullen, zolang ik me maar aan de calorieën en macro's hield. voor mij was dat dé methode om om mijn allergieën heen te werken en toch af te vallen. Tim is goed bereikbaar, denkt mee en geeft snel antwoord. Helpt je focus houden en vraagt hoe het gaat. Ondanks dat ik Tim nooit in levende lijve heb ontmoet, heb ik echt t gevoel dat ik super goed gecoached en begeleid ben. Dikke aanrader. Ik heb net mijn operatie gehad, heb net aan de 10 kilo niet gehaald, maar 8.5 kilo in 2 maanden door zijn steun en begeleiding, na mijn herstel teken ik voor het vervolg!

  Ester Krijgsman Avatar Ester Krijgsman
  October 8, 2019

  positive review  goed lichaam heeft de oplossing voor jou

  Hopper Bakker Avatar Hopper Bakker
  September 23, 2019

  positive review  Als sporter uitkomend in gewichtsklasse ben ik super tevreden over de samenwerking met GoedLichaam. Altijd op het juiste wedstrijdgewicht met voldoende kracht en energie!!

  Yannick Vliet Avatar Yannick Vliet
  October 6, 2019
 • positive review  Ik beveel goedlichaam zeker aan iedereen aan! Goedlichaam werkt via een app, wat onwijs overzichtelijk is voor zowel je training, als je voeding. Tuurlijk is de coach ook gewoon bereikbaar voor als jij vragen heb waar je niet uit komt en word alles ook piek fijn uitgelegd (wat de app, voeding etc. betreft) Verder is Tim een hele positieve en open jongen die ernaar streeft om jou naar een goed en gezond lichaam te helpen!! Kortom, aanrader! met vriendelijke groet, Quincy Lover

  Quincy Loverr Avatar Quincy Loverr
  March 6, 2019

  positive review  Tim staat dag en nacht voor je klaar en denkt altijd met je mee. Ik ben een zeer tevreden klant!

  Will Vermanen Avatar Will Vermanen
  May 3, 2020

  5 star review  Na van alles te hebben geprobeerd kwam ik bij GoedLichaam terecht. Crash, Herbalife, Suikervrij, Koolhydraat arm enz. enz. enz. Mn gewicht zakte en kwam erna terug. En met wraak. Mijn gewicht ging er maar niet af. Ik heb een mankement, mn linkerkant. Deze is verlamd geweest. En door zware medicijnen was mn lijf van gespierd naar vetklomp veranderd. Van 135 beultje naar 129 cholestrolbol. (zelfspot genoeg om t in te zien) Ik ging na een gesprek de uitdaging aan en SAMEN kwamen tot een dieet en een gepast trainschema. Ik zeg expres samen, want de motivatie en de wil om te vechten kreeg ik van mijn toegewezen coach Tim Bijlaard. Ik ben begonnen in januari. (nee, was geen goed voornemen 😉 ) Ondertussen ben ik ruim 17 kilo afgevallen wel met behoud van spiermassa. Zodra ik de 115 kilo weer aantik, gaat mn schema en voeding er anders uitzien. Iets andere voeding en zwaarder trainen om spiermassa op te bouwen. Het meest opvallende is de app. Daarin staat ALLES wat je behoord te weten over JOUW persoonlijke plan/missie. Ik zelf vind de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt enorm leuk. Vind je iets niet lekker in je voeding? Hoppa, je verwijderd het onderdeel en voegt gewoon weer iets toe en de app rekend direct uit hoeveel koolhydraten en vetten enz je naar binnen krijgt! HOE MAKKELIJK!? Zodra ik 6 maanden bezig ben gaan we de foto's van voor en erna erop. Nu al zie ik zelf t verschil. (enorm) En de buiten wereld begon na 3 weken "goh je huid ziet er beter uit" "wat is er veranderd aan je, je kijkt zo stralend" Nou, meer energie en puf en je voelt je super. AANRADER!!!!!

  Carlo Ursem Avatar Carlo Ursem
  March 15, 2017

Twijfel niet en start vandaag nog!

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons een bericht te sturen via het onderstaand formulier