rondgroen

Over ons

GoedLichaam.nl is gestart met als oogpunt een voor jou gezonde leefstijl te creëren.

Een team van transformatie experts, wedstrijd atleten, gediplomeerde voedingsdeskundigen en trainers, die allemaal dezelfde visie delen, kunnen een gezonde leefstijl creëren voor jou.

Wij passen ons voedingsplan en/of trainingsplan dan ook naar jouw persoonlijke wensen aan. Elk individu krijgt een eigen online coach toegewezen die alle nodige vragen persoonlijk zal beantwoorden tijdens het hele traject.

Wij zorgen ervoor dat je alle gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, de juiste oefeningen doet voor het behalen van jouw specifieke doel en dat je plezier ervaart tijdens het hele proces.

Elke vier weken  ontvang jij n.a.v. een evaluatiegesprek en een eventuele tussenmeting een nieuw persoonlijk voedingsplan en/of trainingsplan.

Cobus komt van 160 kilo af en heeft nu een huidig gewicht van 90 kilo

De transformatie experts van GoedLichaam staan klaar voor jou!

Wij zijn dagelijks bereikbaar via de mail en op Dinsdag t/m Vrijdag telefonisch te bereiken van 14:00 tot 17:30.

Twijfel niet en durf te vragen! Wij gaan graag met jou aan de slag!

Onze Ervaring

8
Ervaring m.b.t. coaching
837
Tevreden klanten
91
Wedstrijden en conferenties bijgewoond

Hey! Ben jij de volgende?

De transformatie experts van GoedLichaam.nl die onze online trainingsprogramma’s voor vetverlies en spieropbouw maken, geloven dat iedereen het in zich heeft om een winnaar te zijn. Na het helpen transformeren van talloze mensen hebben wij besloten om onze Abonnementen/Pakketten te ontwikkelen. De juiste combinatie van voeding, training en leefstijl per doel zorgen ervoor dat iedereen zijn doelstelling efficiënt kan behalen.

Recensies

 • positive review  Dit vind ik een super goed bedrijf Tim is erg aardig en klant vriendelijk en schrijft alle voedingsschema’s voor mijn Personal Training klanten 😃💪🏽👍🏽. Bedankt voor de fijne samenwerking Tim je bent een topper keep up The good work😃💪🏽👌🏼

  thumb Gabriella Gab
  October 7, 2019

  positive review  Tim denkt met je mee en helpt je je doelen te behalen. Ik heb een aantal maanden voeding en training en nu alleen training gevolgd. Gezond en fit was mijn doel en dit heb ik mede door de goede begeleiding zeker behaald. Bewuster eten, specifieker trainen en met de nodige hulp een heel fijn ritme behaald. Kennis van voeding en training opgedaan en een super fijne basis om mee door te gaan!

  thumb Ariane van Menen
  October 9, 2019

  positive review  de schema's die GoedLichaam aanbied zijn heel duidelijk en overzichtelijk dus makkelijk aan te houden. Er word ook erg snel gereageerd op eventuele vragen die je hebt.

  thumb Willy Bohan
  October 7, 2019
 • positive review  IVM een operatie had ik 2 maanden de tijd om 10 kilo af te vallen. Via mijn trainer kwam ik bij Tim terecht van GoedLichaam.nl. Ik wilde dit niet door crashen of shakes en qua tijd een uitdaging, maar ook qua voedingsmiddelen daar ik veel voedingsintoleranties en allergieën heb. Tim heeft voor mij een op mijn lijf geschreven voedingswijze voorgeschreven die was uitgesplitst in een hoeveelheid calorieën, en de hoeveelheden macro's Eiwitten Vetten en Koolhydraten. Ik kreeg een voorbeeldschema voor 1 dag en mocht de rest volledig zelf invullen, zolang ik me maar aan de calorieën en macro's hield. voor mij was dat dé methode om om mijn allergieën heen te werken en toch af te vallen. Tim is goed bereikbaar, denkt mee en geeft snel antwoord. Helpt je focus houden en vraagt hoe het gaat. Ondanks dat ik Tim nooit in levende lijve heb ontmoet, heb ik echt t gevoel dat ik super goed gecoached en begeleid ben. Dikke aanrader. Ik heb net mijn operatie gehad, heb net aan de 10 kilo niet gehaald, maar 8.5 kilo in 2 maanden door zijn steun en begeleiding, na mijn herstel teken ik voor het vervolg!

  thumb Ester Krijgsman
  October 8, 2019

  5 star review  Na van alles te hebben geprobeerd kwam ik bij GoedLichaam terecht. Crash, Herbalife, Suikervrij, Koolhydraat arm enz. enz. enz. Mn gewicht zakte en kwam erna terug. En met wraak. Mijn gewicht ging er maar niet af. Ik heb een mankement, mn linkerkant. Deze is verlamd geweest. En door zware medicijnen was mn lijf van gespierd naar vetklomp veranderd. Van 135 beultje naar 129 cholestrolbol. (zelfspot genoeg om t in te zien) Ik ging na een gesprek de uitdaging aan en SAMEN kwamen tot een dieet en een gepast trainschema. Ik zeg expres samen, want de motivatie en de wil om te vechten kreeg ik van mijn toegewezen coach Tim Bijlaard. Ik ben begonnen in januari. (nee, was geen goed voornemen 😉 ) Ondertussen ben ik ruim 17 kilo afgevallen wel met behoud van spiermassa. Zodra ik de 115 kilo weer aantik, gaat mn schema en voeding er anders uitzien. Iets andere voeding en zwaarder trainen om spiermassa op te bouwen. Het meest opvallende is de app. Daarin staat ALLES wat je behoord te weten over JOUW persoonlijke plan/missie. Ik zelf vind de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt enorm leuk. Vind je iets niet lekker in je voeding? Hoppa, je verwijderd het onderdeel en voegt gewoon weer iets toe en de app rekend direct uit hoeveel koolhydraten en vetten enz je naar binnen krijgt! HOE MAKKELIJK!? Zodra ik 6 maanden bezig ben gaan we de foto's van voor en erna erop. Nu al zie ik zelf t verschil. (enorm) En de buiten wereld begon na 3 weken "goh je huid ziet er beter uit" "wat is er veranderd aan je, je kijkt zo stralend" Nou, meer energie en puf en je voelt je super. AANRADER!!!!!

  thumb Carlo Ursem
  March 15, 2017

  positive review  Goede schema’s met duidelijke uitleg zowel kwa eetschema’s en de krachtschema’s. Altijd word er duidelijk overlegd wat er voor de komende maand bereikt wilt worden en hier aanvulling aan gegeven. Via de app die goedlichaam gebruikt is het makkelijk en overzichtelijk om alles te loggen. Goedlichaam heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk gezonder en zwaarder kan trainen.

  thumb Bram Van der Zwaan
  October 7, 2019

Het leven van oprichter Tim Bijlaard in foto's

Stapje voor stapje beetje massa erop gooien #goedlichaamnl #biggymnl ...

102 10

DELTOIDS (read in Arnolds voice)
-
So in the previous video you saw al the fancy and kinda strange shoulder blade warm up drills. Here is where they pay of.
-
Form: -lock you upper back by pulling your shoulders down, you could feel your lats and lower traps doing this. If not, you should learn it. Locking your shoulders in place wil create a stabel base wich leads to a harder contraction ( aka more gains)
A saying I like is you cant fire a canon from a canoe.
-contract your front delts hard BEFORE you press to make sure you start the movement with the correct muscle.
-keep contracting hard the entire movement. And keep a controlled pase.
-only move in a ROM where you can stay tight and feel the muscle doing this, in time can increase overal range of motion.
-
P.s. drop the ego if you try this. You probably won't use the same weight as you normaly do. But see if you feel the muscle more doing it this way.
...

52 7

GRATIS

De donkere dagen komen er weer aan en wij van GoedLichaam vinden beweging zo ontzettend belangrijk!
Mensen moeten lekker in beweging blijven, de gym in en die motivatie HOOG houden! -
Daarom hebben wij besloten een 5 daags split schema online te zetten voor jullie en dat helemaal gratis!
Tagg al je gym-strijders hier onder en ga aan de slag!
Het gratis traingschema is te downloaden op GoedLichaam.nl
...

28 7

Gister naar een tentoonstelling geweest genaamd: Het voedsel van morgen. Wat ligt er in 2050 op je bord? Waar komt dit voedsel vandaan? En hoe wordt het gemaakt? Plofinsecten, een hamburger van kweekvlees of eten in poedervorm op basis van je DNA profiel. Het klinkt misschien nog ver weg, maar met een groeiende wereldbevolking moeten we goed nadenken hoe we in de toekomst ons voedsel verbouwen.
-
Aan de hand van de scenario’s plantaardig, dierlijk en functioneel voedsel kregen wij een kijkje in de toekomst van insecten, kweekvlees, GMO, Biotech, plantaardige alternatieven, alternatieve kweekmethoden, voedsel als medicijn en nieuwe sensorische voedselbeleving.
-
Na het bezoek aan de tentoonstelling hebben wij mee gedaan aan verschillende workshops zoals De insecten smaaktest waarbij wij krekels en andere insecten gingen proeven daarna deden wij een “Test je neus” workshop waarbij wij 25 verschillende geuren moesten raden aan de hand van blanco flesjes met nummers er op, dit was erg leuk en wij hadden ze alle 25 goed geraden. Al met al een leuke ervaring om bij te wonen.
#nemo #science #voedsel #voedselvanmorgen
...

33 0

LEG EXTENSION, how to
-
Some more leg day stuff with bikini athlete @timbijlaard.goedlichaam.nl
-
Key points: -Get thight (abs locked, butt in the seat)
-Contract your quads hard.
-Keep that contraction through the entire range.
-try to keep the speed the same the entire time, control the weight
-
Extra info
Leg extensions are great to start with if your goal is maximum recruitment of the quad. Starting your workout where the muscle is fully short allows for more muscle recruitment and a harder contraction trough your workout.
-
Credits to girly voice @markg2.0 -
Give it a try 💁‍♀️
#bikiniathletes #figure #WBBF #legextension #quads #legs #legday #sizematters #kwats #teach #mi40 #dominate #educateanddominate #fitness #train #cleanform #dirtypump #bodybuilding #mindset #improve
...

62 5

Ondanks alle gezonde maaltijden, dagelijks meal preps en 6 a 7 keer eten per dag, bijna dagelijks te vinden zijn in een sportschool, ondertussen bezig zijn met een HBO opleiding en een bedrijf te onderhouden mag er ook zo nu en dan worden genoten! Vergeet nooit dat naast topsport en/of andere hobby’s u ook tijd vrij moet maken/houden voor ontspanning (dit verlaagd ook cortisol ook wel het stress hormoon genoemd)

Cortisol kan spieren afbreken, maar hier ga ik nu niet verder op in. Ook is het mogelijk dat u creatiever word op momenten van ontspanning en komt u vaak tot nieuwe inzichten (dit heb ik persoonlijk vaker mee gemaakt)
Stuur gerust een DM of email voor meer uitleg over hoe wij te werk gaat m.b.t. Voeding en trainingsplannen.
Gegroet Team GoedLichaam.nl

P.s. Dieten/ veranderen van leefstijl hoeft geen straf te zijn, veel mensen denken dat ze opeens niks meer mogen eten. Ik zou zeggen vraag een GRATIS gesprek aan of stuur een mailtje met al uw vragen wij helpen u graag op weg! #mysteryland #mysteryland2019
...

125 13

#fitgirls #nofilter #iwokeuplikethis #nomakeup #quoteoftheday #onlywhenwearenolongerafraiddowebegintolive ...

80 8

In samenwerking met

Contact Ons