rondgroen

Hey! Ben jij de volgende?

De transformatie experts van GoedLichaam.nl die onze online trainingsprogramma’s voor vetverlies en spieropbouw maken, geloven dat iedereen het in zich heeft om een winnaar te zijn. Na het helpen transformeren van talloze mensen hebben wij besloten om onze Abonnementen/Pakketten te ontwikkelen. De juiste combinatie van voeding, training en leefstijl per doel zorgen ervoor dat iedereen zijn doelstelling efficiënt kan behalen.

Resultaten

 • 5 star review  Omg... tim ik ben zo blij met je!! Zit nu op 66 kg💪 zie gewoon verandering aan me lijf! Super blij mee!!

  Mina de Jong Avatar Mina de Jong
  February 22, 2018

  positive review  Ik train al aardig wat jaren en was redelijk gespierd maar mijn vetpercentage lag steeds te hoog. zo rond de 16 %. mijn doel was om onder de 10% vet te komen en toch lekker gespierd te blijven. Alleen ging me dit niet lukken. Tim heeft toen ik zijn hulp vroeg een gepast voeding en trainingsschema gemaakt en haalde uiteindelijk het gewenste resultaat in 5 maanden. omdat goedlichaam.nl elke 4 weken het trainingsschema aanpast blijft mijn lijf geprikkeld worden en krijg nóg steeds een beter resultaat.

  Victor Kamminga Avatar Victor Kamminga
  October 8, 2019

  positive review  Ik beveel goedlichaam zeker aan iedereen aan! Goedlichaam werkt via een app, wat onwijs overzichtelijk is voor zowel je training, als je voeding. Tuurlijk is de coach ook gewoon bereikbaar voor als jij vragen heb waar je niet uit komt en word alles ook piek fijn uitgelegd (wat de app, voeding etc. betreft) Verder is Tim een hele positieve en open jongen die ernaar streeft om jou naar een goed en gezond lichaam te helpen!! Kortom, aanrader! met vriendelijke groet, Quincy Lover

  Quincy Loverr Avatar Quincy Loverr
  March 6, 2019
 • positive review  goed lichaam heeft de oplossing voor jou

  Hopper Bakker Avatar Hopper Bakker
  September 23, 2019

  5 star review  Bedankt voor alles! �

  Doortje de Vries Avatar Doortje de Vries
  February 5, 2018

  positive review  Dit vind ik een super goed bedrijf Tim is erg aardig en klant vriendelijk en schrijft alle voedingsschema’s voor mijn Personal Training klanten 😃💪🏽👍🏽. Bedankt voor de fijne samenwerking Tim je bent een topper keep up The good work😃💪🏽👌🏼

  Gabriella Gab Avatar Gabriella Gab
  October 7, 2019

Contact Ons

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons gewoon een bericht te sturen via het onderstaand formulier..