rondgroen

Hey! Ben jij de volgende?

De transformatie experts van GoedLichaam.nl die onze online trainingsprogramma’s voor vetverlies en spieropbouw maken, geloven dat iedereen het in zich heeft om een winnaar te zijn. Na het helpen transformeren van talloze mensen hebben wij besloten om onze Abonnementen/Pakketten te ontwikkelen. De juiste combinatie van voeding, training en leefstijl per doel zorgen ervoor dat iedereen zijn doelstelling efficiënt kan behalen.

Resultaten

 • positive review  Goede schema’s met duidelijke uitleg zowel kwa eetschema’s en de krachtschema’s. Altijd word er duidelijk overlegd wat er voor de komende maand bereikt wilt worden en hier aanvulling aan gegeven. Via de app die goedlichaam gebruikt is het makkelijk en overzichtelijk om alles te loggen. Goedlichaam heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk gezonder en zwaarder kan trainen.

  thumb Bram Van der Zwaan
  October 7, 2019

  5 star review  Super service en snelle reactie op vragen. Alles makkelijk en overzichtelijk in een app.

  thumb Romy Stet
  March 6, 2017

  positive review  Ik beveel goedlichaam zeker aan iedereen aan! Goedlichaam werkt via een app, wat onwijs overzichtelijk is voor zowel je training, als je voeding. Tuurlijk is de coach ook gewoon bereikbaar voor als jij vragen heb waar je niet uit komt en word alles ook piek fijn uitgelegd (wat de app, voeding etc. betreft) Verder is Tim een hele positieve en open jongen die ernaar streeft om jou naar een goed en gezond lichaam te helpen!! Kortom, aanrader! met vriendelijke groet, Quincy Lover

  thumb Quincy Loverr
  March 6, 2019
 • positive review  goed lichaam heeft de oplossing voor jou

  thumb Hopper Bakker
  September 23, 2019

  5 star review  Bedankt voor alles! �

  thumb Doortje de Vries
  February 5, 2018

  5 star review  Omg... tim ik ben zo blij met je!! Zit nu op 66 kg💪 zie gewoon verandering aan me lijf! Super blij mee!!

  thumb Mina de Jong
  February 22, 2018

Contact Ons

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons gewoon een bericht te sturen via het onderstaand formulier..